Zo draag je mini-braids volgens de trends | Fashionchick

2022-10-09 17:20:52 By : Mr. Kent Wong

Kleine vlechtjes in de voorste plukken van je haar. Een beetje zoals vroeger, in zowel de tijd van Britney Spears als de kleuterklas. Er werd lang getwijfeld over de look, maar sinds de meest bekende influencers en modelovers de look nabootsen, zien we de twijfel steeds meer verdwijnen. 

Als Hailey het draagt, dan moet het wel goed zitten. Wanneer we het over trends hebben, dan is de kans groot dat ze ook op het Instagramaccount van mevrouw Bieber te zien zijn. De details van haar outfit - tijgerprint, smilies, opvallende kleuren - passen perfect bij het speelse effect van de vlechtjes. 

Minirok in slangenleerlook met tijgerprint

Lou Loto | Peek & Cloppenburg

Kendall combineert haar vlechtjes met een serieuze, sexy outfit. De vlechtjes zorgen ervoor dat een basic outfit juist iets extra’s krijgt. Een perfecte combinatie tussen een speelse en sexy look. Leuk wanneer je een avond uitgaat en toch iets anders wilt met je haar. 

Weekend Max Mara | Peek & Cloppenburg

Het meisje met het mooie haar waar bijna niets fout aan kan gaan. Matilda Djerf weet precies hoe ze haar haar iets extra’s en de trend een nieuwe twist kan geven. Het doet ons denken aan het gevoel van een bruiloft in Italië of een bruidsmeisje in Frankrijk. Erg zomers en dromerig in ieder geval.  

Christian Berg Cocktail | Peek & Cloppenburg

Forever Unique | Peek & Cloppenburg

Jake*s Cocktail | Peek & Cloppenburg

Bella Hadid weet als geen ander hoe je een trend nog meer trendy kunt maken. Ze draagt de vlechtjes hier los van de rest van haar kapsel en laat zelfs elastiekjes achterwege. Misschien moet je haar hier wat stugger voor zijn, maar er is altijd nog droogshampoo of mini-elastiekjes. 

dame de paris plunge bh | wired padded egyptian ivory

dame de paris 7 cm string | egyptian ivory

Weekend Max Mara | Peek & Cloppenburg

Warm en vochtig buiten? Tips om je lokken in toom te houden

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook De beste SPF voor je gezicht en lichaam Beauty Lees ook Die perfecte glow? In 5 stappen heb jij 'm ook Beauty Lees ook Wat is jouw oogvorm? Plus bijpassende make-uptips Beauty Lees ook Checklist voor de beste vliegtuigbeauty Beauty Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

De beste SPF voor je gezicht en lichaam

Die perfecte glow? In 5 stappen heb jij 'm ook

Wat is jouw oogvorm? Plus bijpassende make-uptips

Checklist voor de beste vliegtuigbeauty

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.